Informații de copyright

Drepturile de autor și toate celelalte drepturi de proprietate intelectuală asupra tuturor materialelor de pe acest site sunt deținute de Plan International sau licențiate către Plan International, dacă nu se specifică altfel. Toate drepturile asupra tuturor textelor, imaginilor și materialelor care apar pe acest site sunt rezervate.

Puteți citi și descărca materiale (în întregime) numai pentru uz personal, cu condiția să respectați termenii și condițiile aplicabile acestui site. Nu aveți voie să modificați niciun material, să îl repostați sau să îl vindeți fără permisiune. Utilizarea comercială sau publicarea tuturor sau a oricărui material afișat și orice utilizare a siglei Plan International, fără permisiunea prealabilă scrisă a Plan International, este strict interzisă.

Permisiunea de utilizare a oricăror materiale de pe acest site poate fi solicitată de la info@plan-international.org. Pentru orice solicitare reușită, de ce să nu vă gândiți să contribuiți la activitatea Plan International printr-o donație.

Share