Condițiile noastre

Utilizarea acestui site este asigurată de Plan (Plan Limited) și face obiectul următoarelor condiții:

  1. Utilizarea site-ului de către dvs. constituie acceptarea acestor condiții.
  2. Dvs. conveniți să utilizați acest site numai în scopuri legale și într-o manieră ce nu încalcă drepturile Plan sau ale unui terț (inclusiv, dar fără a se limita la orice sponsor al Plan sau copil sponsorizat) sau utilizarea și posibilitatea de a beneficia de site de către un terț.
  3. Cu excepția cazului de deces sau vătămare corporală din cauza neglijenței noastre, în niciun caz Plan nu va fi responsabil pentru orice prejudicii, inclusiv, dar fără a se limita la, daune directe, indirecte sau subsidiare, indiferent sub ce formă, care decurg din sau în legătură cu utilizarea sau pierderea utilizării site-ului sau a unui conținut de pe site.
  4. Plan poate modifica aceste condiții în orice moment prin postarea amendamentelor online în cadrul acestei secțiuni Condiții”. Utilizarea în continuare a acestui site după postarea modificărilor constituie acceptarea dvs. a condițiilor modificate.
  5. Plan nu garantează că facilitățile și funcțiile acestui site nu conțin erori sau funcționează fără întreruperi, că site-ul sau serverul care îl pune la dispoziția dvs. nu conține viruși sau microbi, că defectele vor fi corectate sau că conținutul privind site-ul este corect sau complet.
  6. Plan nu-și asumă nicio responsabilitate pentru conținutul site-urilor Internet externe corelate cu sau menționate pe acest site.
  7. Orice comunicare sau material pe care îl transmiteți sau postați într-un spațiu public de pe acest site va fi tratat ca informație neconfidențială și comună cu excepția cazului în care Plan a indicat altfel. Ne rezervăm dreptul de a elimina, fără notificare, orice material postat în spațiul public de pe acest site.
  8. Vă sfătuim ca în vederea respectării confidențialității copiilor cu care conlucrați, fotografiile și numele utilizate pe acest site să nu aparțină efectiv copiilor vizați.
  9. Aceste condiții sunt reglementate și interpretate în conformitate cu legislația Angliei și Țării Galilor. Orice litigii vor fi supuse jurisdicției exclusive a instanțelor din Anglia și Țara Galilor.

În cazul în care nu acceptați integral aceste condiții, dvs. sunteți obligat să încetați imediat utilizarea acestui site. Ne rezervăm dreptul de a bloca accesul dvs. la acest site, fără a aduce atingere altor drepturi pe care le avem, în cazul în care considerăm că ați încălcat oricare dintre aceste condiții.

Plan Limited
Societate cu răspundere limitată înregistrată în Anglia cu numărul 03001663.
Adresa juridică: Dukes Court, Block A, Duke Street, Woking, Surrey GU21 5BH, UK

Plan Limited este o filială deținută integral de Plan International, Inc. (corporație non-profit înregistrată în statul New York, SUA)

Share